Onze diensten

Onze dienstverlening omvat diverse services, zoals gewoon personenvervoer, luxe zakelijk of VIP-vervoer, groepsvervoer en koeriersdiensten. Indien u regelmatig gebruik wilt maken van onze taxidiensten, is het mogelijk om op rekening te rijden en misschien komt u zelfs in aanmerking voor contractvervoer met aantrekkelijke kortingen.

Voor meer informatie over deze mogelijkheden kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via info@haagsetaxionline.nl.

Naast personenvervoer vervoeren wij ook postpakketten en alles wat wettelijk met een taxi vervoerd mag worden.

Personenvervoer

Binnen 10 minuten na uw reservering zal er een taxi voor uw deur staan. U kunt 24 uur per dag eenvoudig en snel reserveren via onze telefoonnummer:

070 204 2334

of door middel van een online bestelling via de link op onze website, of via e-mail op info@haagsetaxionline.nl.

Airport Taxi

Haagse Taxi Online biedt een betrouwbare service voor het vervoer per taxi van en naar alle luchthavens. Of u nu alleen, met uw partner, gezin of groep reist voor zaken of vakantie, er moet veel geregeld worden, zoals het inpakken van koffers, het printen van tickets, online inchecken en het meenemen van paspoorten. Wij zorgen ervoor dat u op ieder gewenst moment naar de luchthaven wordt gebracht zonder u zorgen te maken over treintijden, files, lange parkeertijden op de luchthaven of andere zaken.

Met onze airporttaxi kunt u ontspannen en comfortabel reizen naar het vliegveld. Kies ook voor de service van Haagse Taxi Online en begin uw vakantie vanaf het moment dat u de deur uitstapt!

Zakelijk en directie taxivervoer

Onze dienst voor zakelijk vervoer biedt een luxueuze vorm van transport, speciaal ontworpen voor het vervoeren van gasten, directieleden en VIP’s van onze zakelijke klanten. Voor klanten die de hoogste eisen stellen aan hun vervoer, bieden wij het meest luxueuze vervoer: VIP vervoer.

Bij zakelijk vervoer krijgt de chauffeur vooraf instructies over de wensen van de klant of gasten. Bovendien wordt er geen dakbord op de taxi geplaatst wanneer een zakelijke klant wordt opgehaald.

Voor zakelijk vervoer gelden aparte tarieven. Neem contact op met ons voor een op maat gemaakte prijsopgave.

Trouwvervoer

Bent u op zoek naar stijlvol en luxueus vervoer voor uw trouwdag? Haagse Taxi Online biedt betrouwbare en hoogwaardige trouwvervoersdiensten voor de bruid en bruidegom en hun gasten.

Onze chauffeurs zijn deskundig en ervaren en zorgen voor een veilige en comfortabele rit op uw speciale dag. Of u nu wilt reizen in een klassieke limousine, een moderne sedan of een ruime minibus, wij hebben het perfecte voertuig voor uw behoeften.

Wij begrijpen dat uw trouwdag een van de belangrijkste dagen van uw leven is en daarom bieden wij een uitgebreide service om ervoor te zorgen dat uw dag perfect verloopt. Onze chauffeurs kunnen u en uw gasten ophalen en afzetten op meerdere locaties en zijn flexibel in het aanpassen van de route om aan uw wensen te voldoen.

Neem contact op met Haagse Taxi Online voor meer informatie over onze trouwvervoersdiensten en om uw reservering te maken. Wij zorgen ervoor dat uw trouwdag een onvergetelijke ervaring wordt!

VIP Taxivervoer

Onze VIP vervoersdienst zorgt voor het ophalen van u of uw gasten in een Mercedes E Class taxi zonder dakbord, begeleid door een van onze speciaal opgeleide VIP-chauffeurs. Om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken, bieden we een selectie van de nieuwste kranten en een fles mineraalwater in de auto.

Bus/groepsvervoer

Indien u met meer dan 4 personen reist en maximaal 8 personen, dan kunt u gebruik maken van onze taxi bus voor groepsvervoer.

U kunt 24 uur per dag snel en eenvoudig reserveren via:

  • onze telefoonnummer op 070 204 2334
  • directe online bestelling via het reserveringssysteem
  • e-mail via info@haagsetaxionline.nl
Zakelijk en Hotel taxivervoer

Haagse Taxi Online biedt professionele en betrouwbare zakelijke en hotel vervoersdiensten. Of u nu op zakenreis bent of in een hotel verblijft, wij zorgen voor een efficiënte en comfortabele vervoerservaring.

Onze chauffeurs zijn deskundig en professioneel en zullen ervoor zorgen dat u op tijd op uw bestemming aankomt. Wij bieden een breed scala aan voertuigen, van luxe sedans tot ruime minibusjes, zodat we aan al uw zakelijke en hotel vervoersbehoeften kunnen voldoen.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij een uitstekende service om ervoor te zorgen dat uw reis zo soepel mogelijk verloopt. Onze chauffeurs zijn goed geïnformeerd over de lokale wegen en kunnen u helpen met uw bagage en andere benodigdheden.

Neem contact op met Haagse Taxi Online voor meer informatie over onze zakelijke en hotel vervoersdiensten en om uw reservering te maken. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om u van dienst te zijn.

Pakketjes Taxivervoer

Heeft u een pakketje dat snel en betrouwbaar bezorgd moet worden? Haagse Taxi Online biedt een betrouwbare pakketjes taxi vervoersdienst om ervoor te zorgen dat uw belangrijke zending op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Onze chauffeurs zijn deskundig en betrouwbaar en zullen uw pakketje met de grootste zorg behandelen tijdens het transport. Of het nu gaat om belangrijke documenten, medische benodigdheden of andere waardevolle zendingen, wij zorgen voor een snelle en veilige levering.

Wij bieden flexibele ophaal- en bezorgopties, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw pakketje op het door u gewenste tijdstip wordt opgehaald en afgeleverd. Onze tarieven zijn competitief en transparant, dus u weet altijd waar u aan toe bent.

Neem contact op met Haagse Taxi Online voor meer informatie over onze pakketjes taxi vervoersdienst en om uw reservering te maken. Wij zorgen ervoor dat uw pakketje op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

24/7 Taxivervoer

Heeft u op elk moment van de dag of nacht een betrouwbare taxidienst nodig? Haagse Taxi Online staat 24/7 voor u klaar om aan uw vervoersbehoeften te voldoen. Of u nu naar het vliegveld moet, een zakelijke bijeenkomst heeft of gewoon een avondje uit gaat, wij zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt.

Onze chauffeurs zijn professioneel en deskundig en hebben uitgebreide kennis van de lokale wegen en verkeersomstandigheden. Wij bieden een uitgebreide selectie van voertuigen, waaronder luxe sedans, minibusjes en taxibusjes, zodat we aan al uw vervoersbehoeften kunnen voldoen.

Bij Haagse Taxi Online begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij een efficiënte en betrouwbare service om ervoor te zorgen dat uw reis zo soepel mogelijk verloopt. Wij hanteren transparante en concurrerende tarieven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Neem contact op met Haagse Taxi Online om uw reservering te maken en uw vervoersbehoeften 24/7 te vervullen. Wij zullen ervoor zorgen dat u veilig en op tijd op uw bestemming aankomt.